The sharing of new Chinese decoration cases will b

2022-07-22
  • Detail

About our children's room decoration case selection (official account: Jia ETF), share the latest children's room decoration design, decoration effect drawing, decoration information, creative home! Peace of mind, for love! If you want to see more decoration cases and decoration knowledge, just click me! Hard decoration is based on high-grade gray, with black lines interlaced with metal lines, plus appropriate white space, giving people a kind of tender poetry of Jianjia Cang and White Dew as frost. The ground of public areas such as the guest restaurant on the first floor adopts white

about our

children's room decoration case selection (official account: Jia ETF) share the latest children's room decoration design, decoration effect drawing, decoration information, creative home! Peace of mind, for love

if you want to view more decoration cases and decoration knowledge, just click me

hard decoration is based on high-grade gray, with black lines interlaced with metal lines, plus appropriate white space, giving people a kind of tender poetry of Jianjia Cang and White Dew as frost. The ground of public areas such as the guest restaurant on the first floor adopts white marble texture, plus Jazz white marble on the stairs, giving people an integrated visual sense

the room is mainly plain and elegant, with pillows dotted with colors, simple, atmospheric, comfortable and beautiful

in the design of townhouses, the location area of stairs is very important. The original structure is awkward to go up and down stairs, breaking up the space and the location of the restaurant is cramped. After the transformation design scheme, the space was opened by the displacement of staggered stair steps from the living room to the dining room, and the stairs on the second floor and the stairs on the lower first floor were also relocated

the dining room area is placed on the original staircase on the lower ground floor, which echoes the living room space up and down to form a whole. The lower negative staircase is placed on the living room. The original structure has been transformed into a whole bright space on the original scattered first floor, and the space has been used reasonably

the unreasonable area on the original second floor will be re planned due to the change of stair position. The beam on the top of the restaurant is wrapped in wood decorated bread, which symmetrically echoes with the false beam on the top of the western food Island, weakening the oppressive feeling of the beam

the use space of the original structure kitchen is small. After the transformation design scheme, the space has been expanded, and the space of the kitchen has been maximized

the bathroom faces the restaurant, and the later transformation design scheme has changed the streamline of the bathroom and terrace

the waiwei changed the direction of entering the door, making the small study, which was crowded to the north, larger and looser, and increased the arhat bed for resting and drinking tea. The entrance of the study also adopted the transparent and semi open treatment

in the storage plan, three walk-in clothes warehouses are set in the two bedrooms, the original master bathroom space is increased, and the North-South lighting and wind direction of the two rooms become smooth

garden

if you want to view more decoration cases and decoration knowledge, click me

100 free design places every day

★ one-on-one help from experts

★ home beauty pictures + decoration cases every day

★ two free home decoration classes every week

★ wechat: qijiaminmin

work with designers + home experts to make a life of pursuit. Poke the "selection of children's room decoration cases" in the lower left corner, Grab the free design quota

(we are committed to protecting the author's copyright. Some works come from the Internet. The true source cannot be verified. If infringement is involved, please contact the editor directly to delete. Thank you!)

重庆妇产医院

临沂妇科医院

天津性病医院

Copyright © 2011 JIN SHI